5 způsobů, jak zařadit značkovou mikinu do stylového outfitu

Jak správně začlenit značkovou mikinu do svého outfitu, aby působila stylově a nebyla jen obyčejným doplňkem? V článku vám přinášíme 5 jednoduchých způsobů, pomocí kterých nakombinujete mikinu s kraťasy, sukní, džínami a dalším oblečením.

BLOG

Oversize mikina se značkovými kraťasy či minisukní

Maxi a mini – dokonalá rovnováha v novém stylu! Zkuste oversize mikinu #VDR Multicolored zkombinujte ji s kraťasy DSQUARED2 Icon Spray, aby se outfit dokonale vyvážil. Nechte se inspirovat džínovými modely nebo hladkou látkou a zkuste experimentovat. Tento look dokonale doladíte kozačkami, ale i tradičními nebo slip-on dámskými teniskami. Nebojte se být odvážní a prozkoumejte nové trendy.

jhgj

Značková dámská mikina a vzdušná sukně

Zkuste něco netradičního a vytvořte nezapomenutelný outfit! Pomocí mikiny #VDR Ekru White a sukně #VDR White vytvoříte perfektní kontrast se sukní z lehkého materiálu. Nebojte se sáhnout i po jiných materiálech, třeba po hedvábí či saténu. Inspirujte se bloggery a influencery, kteří tento styl doplňují dámskými botami s kvalitními viditelnými ponožkami nad kotníky. Tento neotřelý look vás rozhodně nezklame!

23232

Sportovní mikina a značkové tepláky

Klasická tepláková souprava jen tak z módy nevyjde. Zapomeňte však na nevýrazné barvy a střihy. Buďte nepřehlédnutelní. Nakombinujte  #VDR Chessboard oversize mikinu se zelenými tepláky  #VDR Chessboard. Vyrazte za sportem nebo jen tak s přáteli do města v tomto pohodlném outfitu a ukažte všem, jak může vypadat značková a stylová teplákovka.

5555555555555

Značková mikina v kombinaci s roztrhanými džínami

Některé kombinace jsou prostě věčné, jako třeba spojení mikiny GIVENCHY Reverse Pink a natržených džínů DOLCE & GABBANA Pretty Fit. Tento osvědčený styl se hodí na každodenní nošení a díky dírám na džínách vám outfit dodá rebelštější nádech. Preferujete jiné typy kalhot? Žádný problém! Momentálně jsou největším hitem širší modely mom jeans, které v kombinaci s mikinou vytvoří nezapomenutelný look přímo z 90. let. Zkuste tuto divokou klasiku a zaručeně neuděláte chybu!

12

 

Košile pod značkovou dámskou mikinou

V mikině a košili do práce? Proč ne! Nic není nemožné, pokud nemáte přísný dress code. Zkuste mikinu  GIVENCHY Paris College Black zkombinovat například s delší košilí – rukávy ohrňte a nechte část košile vykukovat. Další možností je nezapnout poslední knoflík na košili a jeden cíp zastrčit do kalhot. Stačí jen malý detail a váš outfit bude vypadat neodolatelně!

84545

Zkoušejte další kombinace

Napadla vás další možná varianta? Zamiřte k nám na e-shop, nakupte si značkovou dámskou módu a pusťte se do experimentování s ostatními kousky. Kombinujte mikiny třeba s botami a značkovým dámskými šaty. Buďte odvážní a nebojte se přijít s něčím inovativním v luxusní dámské mikině.