Dolce & Gabbana, Fendi, DSQUARED2: Tyto italské módní značky musíte znát

Proč se Dolce & Gabbana drží tolik let na vrcholu, čím šokuje Fendi, a které celebrity nosí kousky od DSQUARED2? Poznejte známé italské oděvní značky a odhalte, co stojí za jejich úspěchem. 

značky  (1)

Dolce & Gabbana patří mezi stálice módního průmyslu

Hledáte značku, která je nekonvenční a zároveň plná smyslnosti a elegance? Vsaďte na Dolce & Gabbana. Tento módní dům se vyznačuje mistrovstvím v různorodosti a přitom si stále udržuje luxusní středomořský styl ze Sicílie, který je proslavil po celém světě.

V Dolce & Gabbana se nejprve zaměřili na dámské kolekce plné netradičních provedení, barev a látek. Výsledkem byly jedinečné outfity, které ztělesňují smyslnost a jemnost v každém kousku. Dnes nabízí nejen dámské oblečení plné kreativních nápadů. Zaměřují se na sortiment pro každého, včetně pánské značkové módy ať už se jedná o Dolce & Gabbana trička, obuv, džíny, mikiny, kalhoty nebo plavky. Stále však můžete očekávat jedinečný a nadčasový look.

Tato italská značka neustále roste, což se projevuje nejen v rozmanité nabídce oblečení, ale také v sortimentu kabelek, bot, slunečních brýlí, peněženek, hodinek a dokonce i přívěsků. Dámy ocení velký sortiment prstenů, náušnic a náramků. V jejich kolekcích najdete také parfémy, voňavky nebo tělovou kosmetiku pro ženy i muže. 

Dolce & Gabbana je synonymem moderního klasicismu plného barev a kontrastů, čímž vytváří módní kolekce, které jsou nezaměnitelné a přitom plné elegance a luxusu.

značky  (2)

Fendi je symbolem extravagance

Vyznáváte exkluzivitu a eleganci? Vyzkoušejte kousky od Fendi. Od roku 1925 proniká do světa módy s jedinečnými kožešinami a doplňky. Dnes se pyšní stále rostoucí nabídkou módních kousků, které uspokojí i ty nejnáročnější.

Značka Fendi se stala symbolem řemeslné kvality a elegance, kterou nelze přehlédnout. Dnes nabízí nejen kožešinové oděvní kousky, trička, ale také doplňky, obuv, parfémy, sluneční brýle a hodinky, které dokážou okouzlit každého. Kromě toho značka neustále inovuje a přizpůsobuje své kolekce aktuálním trendům. Díky tomu se drží na vrcholu módní scény.

Když mluvíme o kvalitě Fendi, nemůžeme opomenout řemeslnou práci, na které je tato značka postavena. Každý kousek se pečlivě vyrábí ohledem na detaily a s využitím nejkvalitnějších materiálů. Proto si můžete být jistí, že vaše Fendi oblečení bude vypadat skvěle po mnoho sezón.

Fendi je také synonymem pro všestrannost. Díky různým designům si na své přijdou mladí i starší. Upoutejte na sebe pozornost honosným outfitem s originálními motivy.

značky  (3)

DSQUARED2 obléká světové celebrity

Vstupte do světa nevšednosti a luxusu s módní značkou DSQUARED2. Je to pravá volba pro všechny, kteří touží po extravaganci a přitom chtějí zůstat elegantní a trendy. Módní dům DSQUARED2 je synonymem pro trendy oblečení, což dokazují jeho rozsáhlé a pestré kolekce prvotřídních oděvů. 

DSQUARED2 mísí kontrasty a nevšednost. Zakladatelé značky, dvojčata Dean a Dan Catenovi, sdílí nejen silnou vášeň pro módu, ale také cit pro detail a kreativitu. Toto zanícení přenesli do svých kolekcí, které si získaly srdce mnoha celebrit po celém světě.

Největší hvězdy hudebního světa jako Justin Timberlake, Kendrick Lamar, Ricky Martin nebo Lenny Kravitz se nechali okouzlit značkou DSQUARED2. I Madonna se nechala obléci těmito návrháři do klipu Don't Tell Me. 

A teď máte vy jedinečnou příležitost zazářit v oblečení, které zanechá stopu v paměti každého, kdo vás potká. Dejte svému životu nový rozměr s nevšedním stylem značkového oblečení DSQUARED2 a vybírejte dámská i pánská trička, mikiny nebo skvěle padnoucí džíny.

Vybírejte ze široké nabídky pánské i dámské značkové módy, ať už hledáte sportovní outfit, elegantní oblečení na společenské akce nebo praktické doplňky pro každodenní nošení. Kombinace luxusu, extravagance a svébytného designu od DSQUARED2 vytváří jedinečný styl, se kterým na 100 % zaujmete.