Pánské oblečení do kanceláře: V čem vyrazit?

Vyberte si ten správný outfit do kanceláře a získejte profesionální vzhled. Na našem e-shopu s luxusním oblečením najdete pánské stylové kousky, které vám pomohou vytvořit dojem úspěšného a sebevědomého muže v kancelářském prostředí.

1_2

Bez obleku se neobejdou zejména bankéři a právníci

Nepodceňte výběr vhodného outfitu do kanceláře. Může totiž značně ovlivnit jaký dojem na kolegy, nadřízené a klienty uděláte. Záleží na mnoha faktorech, jako je například odvětví, ve kterém pracujete, ale i na vaší pozici a firemní kultuře v dané společnosti.

Formální pánské oblečení je většinou nezbytné pro zaměstnance v oblasti bankovnictví, práva a výkonných pozic v korporátním světě. S jakými styly oblékání se setkáte a jak se od sebe liší? Povíme vám níže.

Business formal

Business formal je nejformálnější kancelářská móda pro muže. Pokud pracujete na vysoké pozici v korporátní kanceláři nebo v právním prostředí, tak se bez skvěle padnoucího obleku neobejdete. Business formal muži by měli nosit tmavý oblek, košili s límečkem a kravatu.

Kvalitní kožené boty a kožený pásek je samozřejmostí. V takovém outfitu budete působit maximálně profesionálně a seriózně. Nepodceňte výběr kvalitního obleku. Má totiž zásadní vliv na to, jaký první dojem uděláte na vaše obchodní partnery.

Business casual

Business casual je volnější dress code, který se v poslední době stává stále běžnějším. Muži mohou nosit košili s límečkem, ale bez kravaty. Doporučujeme kvalitní společenské kalhoty a kožené boty. 

Můžete si dovolit být trochu kreativnější ve volbě barev a vzorů, ale zároveň je důležité dodržovat určitý standard. Business casual outfit by měl být stále profesionální, ale zároveň méně formální než business formal.

2_2

Smart casual

Smart casual je volnější dress code. V této kategorii se objevuje celá řada outfitů pro ty, kdo ke své práci nepotřebují příliš formální oděv. Smart casual muži si mohou vzít košili s rozhalenkou a přes ni přehodit třeba blejzr. Stejně tak je možná kombinace košile s džíny nebo pánskými kalhotami.

Obuv by měla být stále kvalitní, ale můžete sáhnout i po kožených teniskách nebo botách bez šněrování. Také můžeme doporučit ležérní pánské sako. Ačkoliv je tento dress code nejvíc uvolněný, i tak se jedná o formální oděv. Proto v takovém případě nedoporučujeme nosit pánská trička či polo trička.

Jaký styl oblečení se vyžaduje ve vaší společnosti? Většinou záleží na firemní kultuře a také na tom, jak chce firma působit na své klienty. Někde je oblek naprosto nezbytný a za nedodržený dress code může následovat i postih. Vy už však víte, z jakých stylů máte na výběr, teď už jen stačí doplnit šatník. Objednávejte na našem e-shopu.