Typy kabelek a jak je správně nosit

Víte, kdy sáhnout po psaníčku, nebo kde vám nejlépe poslouží shopper? Kabelek existuje celá řada, podíváme se na ty základní, které by měla mít každá žena. Také vám poradíme, jak kabelku správně nosit, abyste nepřetížili záda, ruce a ramena.

Návrh bez názvu

Druhy kabelek

Dámská kabelka není pouze praktický doplněk pro nezbytnosti, které chcete mít po ruce. Nezapomeňte, že především symbolizuje váš styl a osobnost. S jednou si však nevystačíte. Mějte po ruce několik druhů dámských kabelek pro různé příležitosti. Do města se ideálně hodí praktická crossbody, na večerní program vezměte psaníčko a nákupy vyřešíte se shopperem. 

Pokud si nemůžete dovolit luxusnější kabelky jako třeba Michael Kors Diamond Gromed nebo Armani Jeans, nezoufejte. Nabízíme celou řady zlevněných dámských kabelek, aby si každá žena přišla na své.

Crossbody se hodí pro většinu příležitostí

Máte jen pár drobností, které chcete mít během dne po ruce? Volte crossbody kabelku, která se pohodlně nosí křížem přes tělo. Ideální pro mobil, klíče, peněženku a další doplňky. U vybraných kabelek můžete nastavit délku popruhu na nošení přes rameno, nebo ho zcela odepnout a vzít ji do ruky.

Dizajn bez názvu (5)

Psaníčko s sebou vezměte na společenskou událost

Do úzkého prostoru dámského psaníčka schováte pouze to nejnutnější – mobil, make-up nebo třeba vstupenky do divadla. Tato kabelka vám bude dělat společníka na různých akcích, kde doplní celkový outfit

Nedržte se jen klasického minimalistického vzhledu a vzoru evokující obálku. Odvažte se a pořiďte si psaníčko s výraznými prvky nebo zajímavými detaily, třeba se zlatým řetízkem pro nošení přes rameno.

Dizajn bez názvu (6)

Shopper vám na nákupech neudělá ostudu 

Která kabelka je ideální na cestu do práce a následné nákupy odpoledne? Elegantní shopper. Je to trendy kabelka, která podtrhne vaši eleganci. Ačkoli může připomínat tašku, ukrývá mnoho úložných prostorů pro nejrůznější doplňky. V případě větších nákupů volte mezi shopper kabelkami se zavěšením na rameno.

sfddsdssde

 Jak nosit kabelky, abyste předešli zdravotním problémům

Bez kabelky si mnoho žen nedovede představit den. Jak je ale nosit, abyste si nezadělali na zdravotní komplikace? I malé psaníčko se řetízkem k nošení přes rameno vám může časem způsobit nepříjemné problémy. Jestli se jedná o malou nebo velkou kabelku není tak podstatné, protože v obou případech směřujete zátěž pouze na jedno rameno. Občas kabelku přehoďte na druhé a přetíženému ramenu ulevíte.

Shopper s nákupem vašemu rameni také neprospěje. Když už je tato kabelka plná a těžká, střídejte její polohu na ramenou i v rukou co nejčastěji.

Zatížení ruky a nežádoucí změnu stylu chůze může také způsobit časté nošení kabelky zavěšené na zápěstí. Stejně jako v předchozích případech i tady platí, že prostřídáním zatížené ruce ulevíte.