Které značky nabízí nejlepší volnočasová a trendy trička?

Pomůžeme vám zorientovat se v záplavě tisíců triček a vybrat to nejlepší. V našem obchodě najdete stylová a trendy trička světových značek, která vám rozhodně neudělají ostudu. Vybírat můžete například od Fendi, Balmain nebo Dolce & Gabbana a dalších exkluzivních návrhářů.

12 (1)

Na co se zaměřit při výběru trička

Ještě než se pustíte do výběru, měli byste mít na paměti pár kritérií, abyste zbytečně nešlápli vedle. Nezáleží, jestli zrovna hledáte pánská nebo dámská trička. Sepsali jsme pro vás pár tipů, na co se zaměřit.

  1. Ujistěte se, že volíte správnou velikost a konkrétní kousek vám bude slušet. Příliš volná trička mohou působit neforemně, ale všichni víme, jak jsou pohodlná. Upnutá tolik komfortu nenabízí. Pokud vám konkrétní kousek nesedne, vrácení není problém. Nezapomeňte, že u nás máte 30 dní od nákupu nárok na vrácení zboží zdarma.
  2. S potiskem nebo bez? Kdo rád jednoduchost, dá přednost basic provedení – tričko v jedné barvě. Někdo jiný může zase chtít více vyniknout, tak sáhne po zajímavém vzoru nebo vtipném potisku, kterým vyjádří svůj postoj.
  3. Chcete tričko z bavlny, umělých vláken nebo funkčních materiálů? Bavlněná jsou příjemnější na dotek, narozdíl od kousků z polyesteru. U nás nabízíme naprostou většinu triček z bavlny.

Trička Fendi 

Značku Fendi charakterizuje italská exkluzivita a elegance. Nabízí designová dámská i pánská trička s originálními motivy, která využijete v jakékoliv situaci. Mezi velkou přednost této značky patří nadčasovost, protože její outfity sluší lidem v každém věku.

Trička Balmain

Ačkoliv v nejnovější kolekci převládají saka, kabáty, minišaty nebo sukně, milovníci volnočasové módy také nepřijdou zkrátka. Pohodlné tričko hledejte v kolekci Balmain Paris, ve které najdete třeba i mikiny nebo teplákové soupravy, která k tričkům budou skvěle pasovat.

Trička Givenchy

Milovníci výrazných vzorů, zamiřte ke značce Givenchy a nebudete zklamaní. Najdete zde celou řadu trendy volnočasových triček, která zdobí přírodní a květinové vzory. V posledních letech značka prorazila se svými kousky ve sportovním a hip-hop odvětví. K tričku tak můžete přidat pohodlné tenisky nebo stylové kalhoty a mikiny.

12 (2)

Trička Dolce & Gabbana

Jestli vás zajímá nekonvenční módní značka, která nabízí přehršel různorodých stylů, vyzkoušejte tričko od Dolce & Gabbana. Na výběr budete mít z celé řady nenápadných minimalistických kousků, ale také z nepřehlédnutelných motivů, které upoutají pozornost na první pohled.

Trička Balenciaga

Hoďte na sebe něco se španělským temperamentem a šarmem. Značka Balenciaga totiž přesně takové kousky nabízí. U nás v 10k pořídíte trička z kolekce Balenciaga Street zaměřenou na pohodlné volnočasové oblečení. Většinu triček pořídíte ve velikost oversize. Sami pocítíte, jak jsou pohodlná.

Trička Valentino

Od značky Valentino pořídíte v 10k jednoduchá dámská i pánská trička nebo polo trička bez výrazných barev a vzorů. Ideální pro všechny, kteří upřednostňují jednoduchost. Všechny se vyrábí ze 100% bavlny a na dotek jsou velmi jemná.

Chcete poradit, jak správně kombinovat barvu trička s dalšími kousky? Přečtěte si náš článek Jak kombinovat barvy oblečení pro muže i ženy a dozvíte se například co je barevný kruh a jak s ním pracovat.